parking airport ljubljana jagodic

Poceni parking pri Letališču Brnik

Ugodno parkiranje in shuttle prevoz v neposredni bližini Letališča Ljubljana. 35€ na teden, vključen prevoz na letališče in nazaj!

O nas

Nudimo vam ugodno in varno parkiranje avtomobila v bližini Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana. Ne glede, ali iz Brnika letite na kratko službeno potovanje, vikend izlet ali tedenski dopust, vam nudimo fleksibilne možnosti parkiranja avtomobila, ne glede na njegovo velikost. Nahajamo se v kraju Dvorje, ki je 5 kilometrov oziroma le 5 minut oddaljen od letališča, kar je skoraj enako času od parkiranja na letališču ter hoji do terminala. Za prevoz je poskrbljeno, v ceno parkiranja je namreč vključen tudi shuttle prevoz od našega parkirišča do terminala in nazaj.

V primerjavi s cenami na parkirišču letališča je naša storitev občutno ugodnejša, nudimo vam popolno varnost z nadzornimi kamerami ter popolno skrb za vaše vozilo. Na voljo smo vam vse ure v dnevu, vse dni v tednu. Po želji vam v času odsotnosti nudimo tudi čiščenje vozila, da bo vrnitev nazaj domov prijetnejša.

parking airport ljubljana jagodic

Kontakt

Naslov

Dvorje 62

4207 Cerklje na Gorenjskem

Slovenija

Loading
Your message has been sent. Thank you!